23 februari 2010

Lizette Visscher lijsttrekker VVD afdeling Bodegraven-Reeuwijk

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de VVD is de Reeuwijkse Lizette Visscher unaniem verkozen tot lijsttrekker van de onlangs samengevoegde VVD afdeling Bodegraven-Reeuwijk.

Lizette Visscher is ruim 30 jaar actief binnen de VVD, is lang ondernemer geweest en heeft veel bestuurlijke ervaring opgedaan binnen diverse organisaties, zowel landelijk als lokaal. Daarnaast is zij sinds 2005 raadslid in Reeuwijk en sinds 3 jaar ook fractievoorzitter.

Lizette is in Reeuwijk geen onbekende. Ook in de nieuwe raadsperiode zal zij haar schouders onder belangrijke items zetten. In Bodegraven wil zij de komende maanden snel “inburgeren”, om vanaf 1 januari volgend jaar goed voorbereid in de nieuwe gemeenteraad  aan de slag te gaan.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu