Gepubliceerd 8 juli 2021

Laadpaal aanvragen voor elektrische auto

Heeft u een elektrische auto of denkt u erover om er een aan te schaffen? Dan heeft u waarschijnlijk ook een laadpaal thuis nodig. Als u niet op eigen terrein kunt opladen, dan kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal.

foto Engie

Als u geen eigen parkeerterrein heeft of om een andere reden geen mogelijkheid heeft om te laden op uw eigen terrein, dan kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal. Die wordt dan in de buurt van uw adres geplaatst door commerciële aanbieders. In Bodegraven-Reeuwijk gebeurt dat vanaf 1 juli 2021 door Engie. U kunt een laadpaal aanvragen via www.laadpaalnodig.nl. Bij de aanvraag moet u aan kunnen tonen dat u (binnenkort) in bezit bent van een elektrisch voertuig.

Wilt u meer informatie ? info@bodegraven-reeuwijk.nl, ter attentie van Matthijs Roskam.

Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN