9 oktober 2022

Jubilerende Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk kreeg onverwacht een mooi cadeau

Met 120 leden vierde Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk zondag 9 oktober haar 55 jarig jubileum met een boottocht van Rotterdam naar Schoonhoven. Om 9 uur werden zij op het parkeerterrein bij AH opgehaald door twee bussen waarna ze in Rotterdam aan boord stapten op de luxe salonboot James Cook. En moeder natuur zorgde bovendien nog voor een mooi cadeau, het werd een zonovergoten dag.

De salonboot James Cook

Maar een echte bridger kan het niet laten, er moest natuurlijk wel gebridged worden ook. Er werd een top-integrale competitie gespeeld waarbij Rein de Meyere met zijn vrouw Willy het hoogste scoorden en zij met de beker naar huis mochten.

Rein de Meyere
Het benedendek als speellocatie
Een speelmoment

Na een heerlijk lunchbuffet konden de liefhebbers nog deelnemen aan een door de jubileumcommissie uitgezette speurtocht in Schoonhoven en werd al bridgend de terugreis naar Rotterdam ingezet waar de bussen klaar stonden voor de terugreis naar Bodegraven. (Het clublid Jan van Ree bleek de chauffeur van één van de bussen te zijn!).

Lunchbuffet
Deelnemers aan de puzzeltocht
Clublid Jan van Ree nu als buschauffeur van één van de bussen
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu