12 oktober 2010

Jaap Arens lijsttrekker van dé lokale partijen Beter Bodegraven en Reeuwijks Belang

Jaap Arens zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november a.s. lijsttrekker zijn van dé twee samenwerkende lokale partijen op één kieslijst: Beter Bodegraven Reeuwijks Belang.

Jaap is ruim 12 jaar actief in de lokale politiek als fractievoorzitter van Beter Bodegraven. Hij blijft zich sterk maken voor alle kernen in de nieuwe gemeente. De lokale partijen vinden het belangrijk dat de burger een luisterend oor vindt.

Wendy Verkleij van Reeuwijks Belang, met ruim 10 jaar ervaring in de politiek,  is de tweede kandidaat op de gezamenlijke kieslijst. Zij blijft zich krachtig inzetten voor goede communicatie met alle inwoners, transparant besturen en inspelen op  signalen uit onze samenleving.

Laura Leijendekkers (Bodegraven), gevolgd door Xandra de Groot (Reeuwijk-Brug), Jurian de Wilde (Nieuwerbrug) en Henk Rijkenhuizen (Reeuwijk-Dorp) zijn de kandidaten nummers drie tot en met zes op deze lijst 1.

Jaap Arens en Wendy Verkleij zijn de wethouderskandidaten namens hun partijen. Beiden willen als wethouder dicht bij de burgers staan en hen directer betrekken bij besluiten die hen aangaan.

Beter Bodegraven en Reeuwijks Belang bundelen de kennis en kunde om alle belangen en wensen van inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zo goed mogelijk te behartigen. 

0 Shares

Geef een reactie

Sluit Menu