Gepubliceerd 9 februari 2024

Gratis cursus ‘Leuk Leuker Bridge’

Vrijdag 9 februari startte  kamerlid Inge van Dijk van het CDA die zich inzet voor het verenigingsleven samen met Rob Stravers in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug de landelijke campagne ‘Leuk Leuker Bridge ‘. Rob, zelf fervent bridger en initiator van het project weet hoeveel plezier en sociale contacten deze  denksport je oplevert. Onbekend maakt onbemind misschien. Dit ’taboe’ hoopt hij met deze landelijke campagne te doorbreken. Gesteund door onder meer de Nederlandse Bridgebond hoopt hij dat meer mensen, van jong tot oud,  de eerste stap weten te zetten tot een sport die je verrassend veel voldoening zal geven.

Kamerlid van CDA Inge van Dijk in de rol van interviewster met Rob Stravers en Bridge-jeugdspeelster Marieke van der Valk
Rob Stravers licht zijn initiatief toe

De cursus is gratis. via www.bridgeservice.nl kan je je per e-mail aanmelden.

Bericht en foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN