Gepubliceerd 9 februari 2024

Gratis cursus ‘Leuk Leuker Bridge’

Vrijdag 9 februari startte  kamerlid Inge van Dijk van het CDA die zich inzet voor het verenigingsleven samen met Rob Stravers in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug de landelijke campagne ‘Leuk Leuker Bridge ‘. Rob, zelf fervent bridger en initiator van het project weet hoeveel plezier en sociale contacten deze  denksport je oplevert. Onbekend maakt onbemind misschien. Dit ’taboe’ hoopt hij met deze landelijke campagne te doorbreken. Gesteund door onder meer de Nederlandse Bridgebond hoopt hij dat meer mensen, van jong tot oud,  de eerste stap weten te zetten tot een sport die je verrassend veel voldoening zal geven.

Kamerlid van CDA Inge van Dijk in de rol van interviewster met Rob Stravers en Bridge-jeugdspeelster Marieke van der Valk
Rob Stravers licht zijn initiatief toe

De cursus is gratis. via www.bridgeservice.nl kan je je per e-mail aanmelden.

Bericht en foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN