Gepubliceerd 10 december 2023

Fleur Kastelijn in Gast uit de Streek

Fleur Kastelijn organiseert samen met de directeur van het Evertshuis, Jackie van der Vlis, het evenement Run into Dance XL, dat 13 januari wordt gehouden in het Evertshuis. Toen turnvereniging Heres 1,5 jaar geleden stopte met het geven van danslessen, begon Fleur haar eigen dansschool Forza. Op maandagavond 11 december interviewt Rik Kalter haar in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.


Fleur ging als kleuter naar de balletschool. Ze woonde toen nog in Leiderdorp. Haar passie voor dans is daar ontstaan. Een paar jaar later ging ze met vriendinnen op streetdance en hiphop. Op haar 16e, ze woonde toen al in Bodegraven, assisteerde ze bij danslessen. Ze studeerde pedagogische wetenschapen en later deed ze nog de zij-instroom opleiding Pabo.
Het interview wordt dinsdag 12 december om 22.00 uur en zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald op de radio. Het interview is ook terug te horen op Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN