16 oktober 2009

Extra raadsvergadering woensdag 28 oktober

De gemeenteraad van Bodegraven heeft een extra raadsvergadering over de nieuwe naam gepland op woensdag 28 oktober. De gemeenteraad van Bodegraven heeft zich uitgesproken als naam voor de nieuwe gemeente “Bodegraven” te hanteren. De gemeenteraad van Reeuwijk kon zich hierin niet vinden en heeft in een motie de raad van Bodegraven opgeroepen haar besluit te heroverwegen en te kiezen voor de werktitel “Bodegraven-Reeuwijk”.

De fracties van “Beter Bodegraven”, PvdA, VVD en GroenLinks hebben deze uitnodiging aangenomen en een initiatiefvoorstel ingediend met het verzoek dit te behandelen in een extra raadsvergadering op woensdag 28 oktober as. De vergadering vindt plaats van 20.00 -20.30 uur in Bodegraven.

Op 1 november 2009 moeten de gemeenteraden van Reeuwijk en Bodegraven het eens zijn over de nieuwe naam, anders wordt het de naam van de grootste kern en dat is Bodegraven..

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu