16 oktober 2009

Extra raadsvergadering woensdag 28 oktober

De gemeenteraad van Bodegraven heeft een extra raadsvergadering over de nieuwe naam gepland op woensdag 28 oktober. De gemeenteraad van Bodegraven heeft zich uitgesproken als naam voor de nieuwe gemeente “Bodegraven” te hanteren. De gemeenteraad van Reeuwijk kon zich hierin niet vinden en heeft in een motie de raad van Bodegraven opgeroepen haar besluit te heroverwegen en te kiezen voor de werktitel “Bodegraven-Reeuwijk”.

De fracties van “Beter Bodegraven”, PvdA, VVD en GroenLinks hebben deze uitnodiging aangenomen en een initiatiefvoorstel ingediend met het verzoek dit te behandelen in een extra raadsvergadering op woensdag 28 oktober as. De vergadering vindt plaats van 20.00 -20.30 uur in Bodegraven.

Op 1 november 2009 moeten de gemeenteraden van Reeuwijk en Bodegraven het eens zijn over de nieuwe naam, anders wordt het de naam van de grootste kern en dat is Bodegraven..

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu