Gepubliceerd 18 november 2023

Eerste Boreftse Boekenmarkt overweldigend succes

Zaterdag 18 november vond de eerste Boekenmarkt plaats in de foyer van het Evertshuis en was meteen al een daverend succes. Bij de opening om 10 uur stonden de boekenliefhebbers al in grote getale klaar om hun “slag’ te slaan. Het initiatief voor de boekenmarkt kwam van Kees en Rutie Breebaart, twee nieuwe inwoners van onze gemeente, die hier ervaring mee hadden in hun vroegere woonplaats en bij toeval in contact  kwamen met Het Evertshuis  waarbij de vonk oversloeg en waarbij bleek dat het een schot in de roos was.

Aan een eerdere oproep om boeken hiervoor in te leveren was massaal voldaan zodat vandaag een enorme keuze aan boeken, moderne literatuur, thrillers, stripboeken, boeken over natuur, kunst, reizen, sport of jeugdboeken te koop was en dat allemaal voor € 1 of € 2.en kinderboeken € 0,50.

De opbrengst gaat volledig naar theaterkaartjes voor kinderen en hun ouders die door (financiële) omstandigheden niet naar jeugdvoorstellingen kunnen gaan. Deze speciale boekenactie wordt gedaan in samenwerking met het Sociaal Team

Bericht en foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidwesten wind bij een temperatuur van -1°C.

In de middag zonnige momenten. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik klimt op naar 3°C.

In de nacht brede opklaringen bij een minimumtemperatuur van -2°C.

Zondag in eerste instantie wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en op het eind van de middag en in de avond valt er winterse neerslag. Het kwik zakt loopt op naar 1°C. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

MEEST BEKEKEN