13 maart 2010

D66 ziet af van deelname gemeenteraadverkiezingen Bodegraven-Reeuwijk

De komende gemeenteraadverkiezingen in november 2010, zal D66 in Bodegraven-Reeuwijk niet meedoen. D66 was van 1994 tot 2006 met 1 raadslid in de gemeenteraad van Reeuwijk vertegenwoordigd. Geen van de leden van de afdeling Reeuwijk (een kleine 20) heeft de ambitie om op de kieslijst te staan en eventueel zitting te nemen in de raad.

In Bodegraven is de afdeling van D66 circa 16 jaar geleden opgeheven. De leden hebben zich aangesloten bij de lokale partij Beter Bodegraven.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in de omliggende steden, waar de verkiezingen op 3 maart hebben plaatsgevonden, heeft D66 goed gescoord. In Gouda van 2 naar 3 zetels, in Alphen aan den Rijn van 1 naar 3 zetels en in Woerden van 2 naar 4 zetels. In Leiden is D66 de grootste partij geworden met 10 zetels in de raad.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu