17 oktober 2020

Coronaproof lokaal actualiteitenprogramma ‘In Het Nieuws’

Vandaag lanceert de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk BR6 de eerste aflevering van een nieuwe reeks actualiteitenprogramma’s ‘In Het Nieuws’ dat volledig corona-proof wordt gemaakt.

Nu het gebruik van de studio van de omroep in verband met de maatregelen rondom het Covid-19 is uitgesloten, worden gasten in navolging van het succesvolle Gesprek van de Dag Skype, opnieuw gebeld. Dit keer via Zoom. Rode draad in het programma is de actualiteit van de week, vertaald naar de lokale situatie in Bodegraven-Reeuwijk. ‘In Het Nieuws’ is ieder weekend vanaf zaterdag 19.00 uur te zien op tv, YouTube en de Facebookpagina van BR6. 

Deze week in ‘In Het Nieuws’

Afgelopen woensdag gingen om tien uur ‘s avonds ook in Bodegraven-Reeuwijk de deuren van de horeca dicht. Hoe was het voor Danielle Vergeer -horeca ondernemer in Reeuwijk-Dorp – om voor de tweede keer dit jaar haar deur te sluiten voor gasten.

We praten met Willem Zuyderduyn, fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad. Moeten we ons midden in deze Corona-crisis zorgen maken over de lokale democratie.

En natuurlijk de laatste cijfers rondom de ontwikkelingen van het Covid-19 virus in Bodegraven-Reeuwijk.

Kijk op onze website: www.br6.nl voor informatie over de televisiekanalen (zoals KPN: kanaal 1356, Ziggo: kanaal 42) waar u BR6 kunt ontvangen.

0 Shares
Sluit Menu