28 april 2010

CDA Bestuur stelt kieslijst voor: Hans Vroomen lijsttrekker!

Het bestuur van het CDA Bodegraven-Reeuwijk heeft in de bestuursvergadering de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in november vastgesteld.

Het betreft hier een voorstel welke op 19 mei a.s. zal worden voorgelegd aan de leden. Deze dienen het voorstel van het bestuur in de Algemene Ledenvergadering goed te keuren.

Lijsttrekker is de huidige CDA wethouder van Bodegraven: Hans Vroomen. Hij is sinds twee jaar wethouder, nadat er in Bodegraven een nieuw college werd gevormd. Hij heeft inmiddels ruime politieke ervaring en veel in Bodegraven van de grond gekregen.

Nummer 2 op de lijst is de huidige fractievoorzitter van het CDA in Reeuwijk, Nico de Heij. Nico is al 4 jaar fractievoorzitter en werd dit nadat Chris Schrier wethouder in Reeuwijk werd. Chris Schrier heeft te kennen gegeven zijn actieve politieke loopbaan te willen beëindigen.

Nummer 3 is de huidige fractievoorzitter van het CDA in Bodegraven, Jaco Kastelein.

De lijst kent verder een aantal vertrouwde namen uit de Reeuwijkse en Bodegraafse politiek met diverse kwaliteiten en staat garant voor een betrouwbaar politiek beleid.

0 Shares

Geef een reactie

Sluit Menu