Boreftse Dorpskwis een groot succes!

Vrijdag 4 september vond de allereerste editie van de Boreftse Dorpskwis plaats, een gezellige teamactiviteit georganiseerd door KPJ Bodegraven, ter ere van haar 70-jarige bestaan. Maar liefst 40 teams gingen de strijd aan!

Eigenlijk zou de eerste Boreftse Dorpskwis in maart al van start gaan, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Dit betekende ook dat het kwisboek iets aangepast moest worden, om alles corona proof te kunnen laten verlopen. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. Exact om 19:30 uur konden de teamcaptains de kwisboeken ophalen, op het schoolplein van de Willibrordschool. Zij spoedden zich snel huiswaarts om te beginnen aan alle vragen en opdrachten. De thema’s sport en muziek kwamen aan bod, maar natuurlijk mocht het thema ‘Bodegraven’ niet ontbreken.

Ieder team had zo zijn eigen tactiek om de kwis te maken. Sommige teams deden alles gezamenlijk en anderen verdeelden het juist. Wat de juiste tactiek is moet nog blijken, want de uitslag wordt pas vrijdag 25 september bekend gemaakt. De organisatie, die in handen is van de lustrumcommissie van KPJ Bodegraven, moet zich eerst nog door alle gemaakte vragen en opdrachten worstelen. In totaal zijn er maar liefst 35 corona proof après-ski feestjes, 36 stoepkrijttekeningen, 248 selfies en 31 David Bowie’s ingeleverd. Hoe de uitslagavond vorm krijgt, wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt aan alle teamcaptains.

0 Shares
Sluit Menu