Gepubliceerd 22 juli 2021

Bestuur VVD Bodegraven-Reeuwijk per direct opgestapt

Het bestuur van de VVD Bodegraven-Reeuwijk is dinsdagavond per direct opgestapt. Aanleiding is een meningsverschil met een fractielid “over wat integer en betrouwbaar handelen is”, schrijft voorzitter Lou Harten in een kort persbericht.

“Het bestuur wil en kan hier verder niet de verantwoordelijkheid voor dragen en heeft het regiobestuur gevraagd de bestuurstaken per direct over te nemen”, aldus Harten.

Met welk fractielid het bestuur het geschil had en waar dit precies over ging, verklaart het bestuur niet nader.

“Uiteraard gaan wij als fractie het gesprek met elkaar aan welke gevolgen of conclusies hieraan moeten worden verbonden”, laat fractievoorzitter Willem Zuyderduyn weten in een schriftelijke reactie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN