22 juli 2021

Bestuur VVD Bodegraven-Reeuwijk per direct opgestapt

Het bestuur van de VVD Bodegraven-Reeuwijk is dinsdagavond per direct opgestapt. Aanleiding is een meningsverschil met een fractielid “over wat integer en betrouwbaar handelen is”, schrijft voorzitter Lou Harten in een kort persbericht.

“Het bestuur wil en kan hier verder niet de verantwoordelijkheid voor dragen en heeft het regiobestuur gevraagd de bestuurstaken per direct over te nemen”, aldus Harten.

Met welk fractielid het bestuur het geschil had en waar dit precies over ging, verklaart het bestuur niet nader.

“Uiteraard gaan wij als fractie het gesprek met elkaar aan welke gevolgen of conclusies hieraan moeten worden verbonden”, laat fractievoorzitter Willem Zuyderduyn weten in een schriftelijke reactie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu