Gepubliceerd 6 november 2022

Bodegraven en De Rijnstreek winnen

Beeld: André van Egdom

Bodegraven en De Rijnstreek wonnen afgelopen zaterdag hun wedstrijd in de 5e klasse A. Bodegraven hield thuis de punten tegen Terrasvogels (3-2) en De Rijnstreek legde Bernardus met 4-2 over de knie.

2e competitiezege

Na eerder winst op Bodegraven pakte De Rijnstreek opnieuw een driepunter. In de 18e min bracht Jack Sluijk uit een voorzet van Ringo v.d. Berg De Rijnstreek aan de leiding: 1-0. In de 32e min. verdubbelde Ringo v.d. Berg de voorsprong tot 2-0. Uit een dubieuze vrije trap in de 16 meter verkleinde Bernardus de achterstand tot 2-1.

Na rust bracht Ringo v.d. Berg met al z’n 11e treffer in de competitie De Rijnstreek op 3-1. Echter de 3-2 kwam al heel snel en werd de wedstrijd nog spannend. Echter in de 84e min. bracht de rappe Dylan Zaal De Rijnstreek in veilige haven: 4-2.

1e competitiezege

Bodegraven dat de afgelopen weken zwaar belast werd met rode kaarten, pakte ondanks de schorsingen de 1e competitiezege van het seizoen. Het zegevierde met 3-2 over Terrasvogels. Mounir Bakkali bracht Bodegraven aan de leiding: 1-0. Na de 1-1 van de gasten maakte Frank Veelenturf nog voor rust de 2-1. Na 30 min. in de 2e helft kwam Terrassvogels weer langszij: 2-2. In de 87e min. schoof Gerrit Hulters de 3-2 binnen, waardoor Bodegraven de eerste driepunter kon bijschrijven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN