11 mei 2022

Bodegraven degradeert naar 5e klas

Het zat er al aan te komen. Afgelopen donderdagavond werd het definitief: Bodegraven is gedegradeerd naar de nieuw te vormen 5e klas.

Niet opgewassen

Bodegraven was niet opgewassen tegen koploper Woerden. Bij rust hadden Woerdenaren al een 0-3 voorsprong te pakken en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Na rust boog Bodegraven nog verder het hoofd door nog 3 tegentreffers: 0-6.

Personele problemen

Het hele seizoen kreeg Bodegraven te maken met spelers die niet beschikbaar waren. Het wist wel nog een keer Rohda’76 te verrassen (0-1) en stond het ook nog even boven de degradatiestreep. Door de degradatie behoort de Bodegraafse dorpsderby voorlopig tot het verleden.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu