20 juni 2022

Bodegraafse judoka’s doen goede zaken op DK judo -18 te Dordrecht.

Drie Bodegraafse judoka’s, Sieb Griede, Storm van Dijk en Bianca Kamal Ghatias, hebben zich zaterdag doen gelden in Dordrecht. Zij hebben zich daar op overtuigende wijze geplaatst voor het NK -18 dat op 2 juli aanstaande plaats zal vinden in Den Haag. 

Sieb Griede en Storm van Dijk toonden hun klasse in de -81 kg. Storm eindigde als tweede op het podium en Sieb als derde. Sieb komt ook nog uit in de -15 dus een extra knappe prestatie! Bianca Kamal Ghatias kwam uit in de -63 kg. Zij pakte daar een fraaie bronzen medaille. Zeer geslaagd dus en we hopen op nog meer succes over twee weken in Den Haag!

• Sieb Griede, Bianca Kamal Ghatias en Storm van Dijk naar NK -18 in Den Haag.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu