13 november 2022

Bodegraafse GZC DONK wedstrijdzwemmers gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap Estafette

Brisa Dekkers (Waddinxveen), Eva Ehlert (Gouda), Erin de Jong (Bodegraven), Tessa de Jong (Bodegraven) en Tess Liebrechts (Gouda) hebben zich als team in de klasse Junioren 1 en 2 gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap Estafette komende zondag 13 november in Dordrecht.

Zij komen uit op alle 4 de afstanden ( 4x 50m rugslag, 4x 50m schoolslag, 4x 50m vrijeslag en 4x 50m wisselslag).

Zondagochtend strijden zij onder leiding van Aranea de Jong en Paul van der Ploeg met 15 andere teams uit heel Nederland om de beste tijden neer te zetten.

Alle wedstrijden zijn live te volgen via Livetiming (https://livetiming.knzb.nl/nek2022/ ) en youtube (https://www.youtube.com/watch?v=GlyK8c9AvRw )

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu