17 juli 2021

Bloedeloze remise tussen CVC Reeuwijk en Stolwijk: 0-0

Normaal gesproken is 4e klasser Stolwijk voor CVC Reeuwijk een hapklare brok. Echter dat was in het 4e oefenduel van de Reeuwijkers op Sportpark Groene Zoom niet het geval. Dat was niet zozeer de verdienste van Stolwijk maar lag meer aan het feit dat CVC Reeuwijk met veel A-junioren binnen de lijnen verscheen. De 0-0 mocht dan ook geen verwondering wekken.

● Kay Garretsen aan de bal, een van de vele A-junioren bij CVC Reeuwijk tegen Stolwijk.

Eén hoogtepunt

De 1e helft kende zegge en schrijve één hoogtepunt. Het was na een klein half uur de gigakans voor Stolwijk voor de 0-1 voorsprong. Echter de Stolwijkers hadden de pech dat van het handjevol 1e elftal-spelers bij CVC ook Wouter van Valen nog van de partij was. Als aanvaller moet je wel wat in je mars hebben om de geroutineerde CVC-goalie te passeren. Met een fraaie save hield Van Valen de nul vast voor CVC.

Niet beter

Na rust werd de wedstrijd er niet beter op. Eigenlijk vielen er geen hoogtepunten te noteren. Wel vestigde Joep van Keulen de aandacht op zich door een onbesuisde overtreding, waarbij de scheidsrechter zelfs nog even naar z’n gele kaart moest zoeken. Een stuk positiever was daarna z’n harde schot in het zijnet en later z’n voorbereidende werk op de achterlijn in zijn poging om nog een medespeler aan te spelen.

● Thomas van Dijk passeert z’n Stolwijkse tegenstander.
● Ook Robin de Heij maakte weer wat speelminuten in CVC Reeuwijk.

Zinvol?

Nog heeft CVC voor zaterdag 24 juli een oefenwedstrijd tegen Lopik op eigen veld in de programmering staan. Je mag je afvragen of zo’n wedstrijd zin heeft als zoveel spelers uit je selectie er niet bij zijn. Het zal in ieder geval de laatste zijn voor de zomerstop.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu