Gepubliceerd 22 juni 2021

Blauwe Meije te koop

De Blauwe Meije in de Meije staat te koop. Het bedrijf bestaat bijna 11 jaar en is een combinatie van onder meer een beeldentuin, horeca en zaalverhuur. Eigenaren Rebecca de Boer en Juerd van der Burgt hebben vanaf de start veel tegenwerking vanuit van de omgeving ondervonden.

Copyright 2010

Maar uiteindelijk is er een apart bestemmingsplan geschreven waardoor het bedrijf kan worden uitgeoefend. De Boer zegt dat zij en Van der Burgt stoppen omdat ze aan iets anders toe zijn.

Er zijn inmiddels al belangstellenden om het bedrijf over te nemen. Of dat een nieuwe eigenaar het huidige bedrijfsconcept voorzet, is nog onduidelijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN