25 september 2021

Binnenkort voetpad langs spoor bij Molenzicht

De gemeente is ruim twee jaar bezig geweest om een strook grond aan te kopen van ProRail, langs het spoor bij de wijk Molenzicht in Bodegraven. Wethouder Kees Oskam vertelde afgelopen vrijdag tijdens een persgesprek dat het eindelijk is gelukt.

Pad langs spoor bij Molenzicht

Op de strook wordt een wandelpad aangelegd. Het plan is om het pad door te trekken naar de Vlietkade zodat er een rondje gelopen kan worden.

Op de lange termijn is het de mogelijk om het pad door te trekken naar de bouwmarkten op Rijnhoek. Hiertegen is bezwaar gemaakt door de winkeliers in het centrum omdat de bouwmarkten op Rijnhoek wel op zondag open mogen en de winkels in het centrum niet. De bouwmarkten verkopen ook woondecoratie, huishoudelijke artikelen en speelgoed en concurreren daarmee met winkels in het centrum.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu