Gepubliceerd 17 juli 2023

Biljardvereniging Rijngaarde zoekt nieuwe leden

De biljartvereniging uit Bodegraven heeft plaats voor nieuwe leden! Iets voor u? Iedere maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur wordt er in Rijngaarde gebiljart. De groep bestaat momenteel uit 25 leden maar er zijn nog plekken vrij. Er worden onderlinge competities gespeeld en soms wedstrijden bij andere clubs in de regio. Gezelligheid gegarandeerd!

Houdt u niet van biljart, maar wel van klaverjassen? Dan laat u de keu staan en komt u gezellig een kaartje leggen. Lid worden? Loop een keer binnen of neem contact op met André 06-11105302, lidmaatschap kost een tientje per maand.

Tekst Esmee Hensen

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN