Gepubliceerd 10 mei 2023

Bijzondere Expositie in Het Groene HartHuys in de Bouwsteeg in Bodegraven

Tot en met 23 mei exposeren drie geheel verschillende kunstenaars hun kunstwerken in Het Groene HartHuys.

Janny en Wil Molenaar tonen hier hun sieraden, Janny met een voorkeur voor strakke vormen in steen en metaal terwijl Wil graag werkt met bloemen , planten en natuur.

De uit Zegveld afkomstige Nienke van der Kooi heeft een passie met schilderen en beeldhouwen. Vrouwelijke mystieke vormen komen veelvuldig in haar werk voor.

De Bodegraafse fotograaf Ap Quist laat zien hoe kleurrijk vergankelijkheid kan zijn. De meeste kunstwerken hebben een uitzonderlijke uitstraling doordat ze op aluminium afgedrukt zijn.

De expositie is te bezichtigen tot en met 23 mei. Dus ook het gehele weekend (20/21 mei) van de atelierroute geopend!

Het Groene HartHuys Bouwsteeg 6, Bodegraven. Openingstijden Di 10.00- 16.30 en woe /do/vrij. Van 13.00 tot 16.30 en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. (of op afspraak)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN