Gepubliceerd 6 februari 2024

Bezwaar ingediend tegen 40 starterswoningen en kantoor Rijnhoek

Een inwoner van Bodegraven-Reeuwijk heeft een zienswijze ingediend tegen het plan om aan de voet van de Crolesbrug 40 huurappartementen met kantoor te bouwen, Volgens de indiener van de zienswijze ligt de beoogde bouwlocatie te veel ingeklemd tussen de Dammekant en het weggedeelte Crolesbrug naar de N11. De twee scherpe bochten in de fietstunnel parallel aan de Oude Rijn zijn onvoldoende overzichtelijk en daardoor meer gevaar opleveren door de toename van het verkeer vanuit het nieuwe plan.

Wonen zou gewoon binnen de rondweg en in de dorpskern moeten worden opgelost, daar zijn nog genoeg mogelijkheden voor, aldus de indiener van de zienswijze.

Tekst Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN