Gepubliceerd 6 juni 2023

Bewegen voor senioren in de Meent gaat starten!

Juni is dé maand om in de Meent, Willem de Zwijgerstraat 8 in Bodegraven, te (starten met) bewegen. Vanaf donderdag 8 juni wordt er wekelijks iedere ochtend van 10.15 tot 11.00 uur een beweegles gegeven, waarbij trainsters Marleen en Sonja om de week les verzorgen met wisselende activiteiten.

Openbare beweegles

Juni 2023 kan de gehele maand gratis de les op donderdagochtend worden uitgeprobeerd. De les is voor ieder niveau toegankelijk, waardoor iedereen mee kan doen. Tijdens de les kan gebruik gemaakt worden van muziek en materialen waarin de stoel essentieel is. De les is een openbare beweegles voor alle senioren in Bodegraven-Reeuwijk. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Bewegen voor senioren is ontstaan door buurtsportcoach Lisette van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Tijdens een gesprek met de senioren, kwam de behoefte voor een beweegles duidelijk naar voren. Gezamenlijk met De Meent en de trainsters is deze activiteit (weer) opgezet.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN