Gepubliceerd 24 juli 2023

Beweegmix senioren

De eerste beweegmix is er al geweest! Namelijk op 17 juli! Een les voor senioren om kennis te maken met andere bewoners en verschillende beweegactiviteiten. Samen met de buursportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk wordt er gekeken naar welke beweegactiviteiten er zijn en waar de behoefte ligt om wat te gaan ondernemen.

Deze zomer zullen de Buurtsportcoaches een wisselende les aanbieden waar iedereen op zijn eigen niveau aan kan deelnemen. De lessen zullen nog zijn op: 31 juli en 14 augustus van 10.00 tot 11.00 uur op het terrein van voetbalvereniging van RVC’33 te Reeuwijk-Dorp zijn. 

Een leuk moment om samen te bewegen, nieuwe mensen te leren kennen en op verschillende manieren in beweging te komen op eigen niveau. U kunt ook met uw stok of rollator deelnemen aan de les voor extra steun. De les zal divers zijn. Er zullen verschillende materialen zoals een bal, racket en muziek tijdens de les gebruikt worden. 

U hoeft zich niet aan te melden, de les is gratis en u mag ook komen kijken om wellicht op een later moment aan te sluiten.

Er is voldoende mogelijkheid om tijdens of na de les met de buurtsportcoaches te praten over bewegen en vitaliteit. Wij helpen u hier graag bij!

Wellicht dat er na deze proefperiode in de zomervakantie een bestaande les uit kan voortvloeien.

● Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN