Gepubliceerd 24 juli 2023

Beweegmix senioren

De eerste beweegmix is er al geweest! Namelijk op 17 juli! Een les voor senioren om kennis te maken met andere bewoners en verschillende beweegactiviteiten. Samen met de buursportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk wordt er gekeken naar welke beweegactiviteiten er zijn en waar de behoefte ligt om wat te gaan ondernemen.

Deze zomer zullen de Buurtsportcoaches een wisselende les aanbieden waar iedereen op zijn eigen niveau aan kan deelnemen. De lessen zullen nog zijn op: 31 juli en 14 augustus van 10.00 tot 11.00 uur op het terrein van voetbalvereniging van RVC’33 te Reeuwijk-Dorp zijn. 

Een leuk moment om samen te bewegen, nieuwe mensen te leren kennen en op verschillende manieren in beweging te komen op eigen niveau. U kunt ook met uw stok of rollator deelnemen aan de les voor extra steun. De les zal divers zijn. Er zullen verschillende materialen zoals een bal, racket en muziek tijdens de les gebruikt worden. 

U hoeft zich niet aan te melden, de les is gratis en u mag ook komen kijken om wellicht op een later moment aan te sluiten.

Er is voldoende mogelijkheid om tijdens of na de les met de buurtsportcoaches te praten over bewegen en vitaliteit. Wij helpen u hier graag bij!

Wellicht dat er na deze proefperiode in de zomervakantie een bestaande les uit kan voortvloeien.

● Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN