7 oktober 2021

Beweeg deze vakantie mee met SenW!

Het is bijna herfstvakantie! Ook in deze vakantie heeft Sport en Welzijn weer verschillende sportieve activiteiten waar je aan kan meedoen! Kijk snel op onze website voor meer informatie. Trek alvast je sportschoenen aan, neem een flesje water mee en dan zien we je dan! Wij hebben er zin in.

Op maandag 18 oktober trappen we af met een leuke Sport en spelmiddag.  Van  13.30 tot 15.00 uur zijn we in de Sporthoeve in Bodegraven voor kinderen van 4 tot 8 jaar!

Breng thuis naar buiten(sport)

Altijd al eens meerdere sporten op één dag willen proberen?! Kom dan op donderdag 21 oktober met elkaar naar onze ‘Breng thuis naar buiten(sport)’! Een leuke activiteit voor het hele gezin! Neem je ouder(s) of begeleider(s) mee en kom met elkaar drie sporten ervaren op de Groene Zoom in Reeuwijk-Brug: korfbal, voetbal en atletiek! Welke sport vinden jullie samen het leukst om te doen? En wie kan jij verslaan?! Meedoen kan vanaf 6 jaar en een volwassene en is van 09.30-12.00 uur op de velden in Reeuwijk! We zien je/jullie daar!

Meld je wel aan via onze website www.senw-br.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu