Gepubliceerd 4 september 2021

Bevestiging en eredienst proponent Albert Jan Treur zondag live op tv

BR6 zendt zondag 5 september vanaf 9.30 uur de ochtenddienst uit waarin proponent Albert Jan Treur in de Dorpskerk wordt bevestigd door Ds. Ron van der Spoel uit Maastricht. Deze dienst is ook te horen in het radioprogramma Kerkplein 15. De intrededienst is vanaf 14.30 uur live te zien op tv.

Oude Markt Bodegraven met Dorpskerk (Arne van der Ben Photography)

Proponent Arent Jan Treur uit Vinkeveen had in korte tijd vijf beroepen ontvangen en kon aan de slag in Benthuizen, Bodegraven (wijk 1), Giessen-Ouderkerk, Vlaardingen (Grote Kerk) en Zegveld. Op 25 juni heeft hij laten weten dat hij het beroep naar de gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug heeft aangenomen. Hij kent Bodegraven nog vanuit de tijd dat hij daar catecheet was.

In 2003 is bij begonnen als Geestelijk Verzorger en Klachtenfunctionaris bij een stichting die zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Hij begon in 2009 bij de VU in Amsterdam aan zijn bachelor Theologie en heeft in deeltijd de Master Gemeentepredikant gevolgd aan de PThU.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN