Gepubliceerd 4 september 2021

Bevestiging en eredienst proponent Albert Jan Treur zondag live op tv

BR6 zendt zondag 5 september vanaf 9.30 uur de ochtenddienst uit waarin proponent Albert Jan Treur in de Dorpskerk wordt bevestigd door Ds. Ron van der Spoel uit Maastricht. Deze dienst is ook te horen in het radioprogramma Kerkplein 15. De intrededienst is vanaf 14.30 uur live te zien op tv.

Oude Markt Bodegraven met Dorpskerk (Arne van der Ben Photography)

Proponent Arent Jan Treur uit Vinkeveen had in korte tijd vijf beroepen ontvangen en kon aan de slag in Benthuizen, Bodegraven (wijk 1), Giessen-Ouderkerk, Vlaardingen (Grote Kerk) en Zegveld. Op 25 juni heeft hij laten weten dat hij het beroep naar de gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug heeft aangenomen. Hij kent Bodegraven nog vanuit de tijd dat hij daar catecheet was.

In 2003 is bij begonnen als Geestelijk Verzorger en Klachtenfunctionaris bij een stichting die zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Hij begon in 2009 bij de VU in Amsterdam aan zijn bachelor Theologie en heeft in deeltijd de Master Gemeentepredikant gevolgd aan de PThU.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN