Gepubliceerd 29 april 2021

Bestuurswisseling bij Woningbouwvereniging Reeuwijk

Vincent van Luit (64 jaar) stopt na 10 jaar als directeur-bestuurder van Woningbouwvereniging Reeuwijk en gaat met vervroegd pensioen.

Esther van Beelen en Vincent van Luit, foto Ad van den Herik (KOBR)

Zijn opvolgster is de 53 jarige Esther van Beelen uit Dordrecht die maatschappijgeschiedenis studeerde aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. De combinatie ‘Woning én Huurder’ zijn haar op het lijf geschreven en waarmee zij veel ervaring opdeed bij verschillende gemeenten en reden waarom zij graag uitziet naar deze voor haar nieuwe functie bij de Reeuwijkse Woningbouwvereniging.

Door de nieuwe samenwerking van Woningbouwvereniging Reeuwijk met Mozaïek Wonen zal zij opereren als bestuurder en niet als directeur-bestuurder zoals Van Luit.

Bron: Oorspronkelijk bericht KOBR

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN