Gepubliceerd 12 februari 2023

Bestuur Groene Harthuys biedt beleidsplan 2022 – 2026 aan

Kunst- en cultuurwethouder Elly de Vries nam afgelopen woensdag het nieuwe beleidsplan van het Groene Harthuys in ontvangst uit handen van voorzitter Peter Blanken, in het bijzijn van het voltallige bestuur. Dit beleidsplan geeft de koers aan van het Groene Harthuys voor de periode eind 2022 tot en met 2026.

Peter Blanken biedt beleidsplan aan

Peter Blanken zei: “We willen graag in 2024 betrokken worden bij de opstelling van het nieuwe cultuurbeleid van de gemeente en hopen dat ons beleidsplan hiervoor mede input levert. Het college heeft in haar collegeprogramma staan dat het initiatief van het Groene Harthuys in de eerste helft van 2023 geëvalueerd gaat worden. Omdat we graag voortvarend met de uitvoering van ons beleidsplan aan de slag willen pleiten wij er voor om zo snel mogelijk tot een evaluatie te komen.

Wethouder De Vries zei:” Ik denk dat dit beleidsplan kan bijdragen bij de totstandkoming van het nieuwe cultuurbeleid van de gemeente, dat we in 2024 gaan opstellen”.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN