Gepubliceerd 1 februari 2023

Bespreking over opvang minderjarige asielzoekers langs Goudseweg

De samengestelde commissie Ruimte en Samenleving vergadert woensdag 1 februari vanaf 21.00 uur over de opvang van minderjarige asielzoekers in een huis aan de Goudseweg in Bodegraven. Behalve asielzoekers wordt in dat gebied ook tijdelijke huisvesting gebouwd voor arbeidsmigranten.

De beoogde locatie ligt aan de N11, A12 en aan de Goudseweg en is vanwege het verkeerslawaai en de slechte luchtkwaliteit niet geschikt voor permanente bewoning. Bovendien is er geen goede gelegenheid om veilig over te steken. Tijdelijke bewoning is formeel wel toegestaan.


De vergadering begint om 20.00 uur met twee insprekers. De inspraak en de bespreking zijn te volgen op radio en tv bij BR6 of via de stream van raadsinformatiesysteem.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN