1 februari 2023

Bespreking over opvang minderjarige asielzoekers langs Goudseweg

De samengestelde commissie Ruimte en Samenleving vergadert woensdag 1 februari vanaf 21.00 uur over de opvang van minderjarige asielzoekers in een huis aan de Goudseweg in Bodegraven. Behalve asielzoekers wordt in dat gebied ook tijdelijke huisvesting gebouwd voor arbeidsmigranten.

De beoogde locatie ligt aan de N11, A12 en aan de Goudseweg en is vanwege het verkeerslawaai en de slechte luchtkwaliteit niet geschikt voor permanente bewoning. Bovendien is er geen goede gelegenheid om veilig over te steken. Tijdelijke bewoning is formeel wel toegestaan.


De vergadering begint om 20.00 uur met twee insprekers. De inspraak en de bespreking zijn te volgen op radio en tv bij BR6 of via de stream van raadsinformatiesysteem.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu