Gepubliceerd 23 september 2022

Benefiet(s)evenement voor dementerenden

Zorgpartners Midden-Holland organiseert 24 september een fietsevenement  De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Aanmelden kan via www.webike4alzheimer.nl 

Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. Ieder centrum en onderdeel spaart voor een doel ter bevordering van de leefomgeving of het welzijn van de cliënten.

Slothoven spaart bijvoorbeeld voor beleef-/sfeerwand voor de gang van afdeling kasteelslot en De Breeje Hendrick spaart voor een beddouche. Dit is een prachtig alternatief voor bewoners die veel pijn hebben, bang zijn voor de douche of bedlegerig zijn. De Thuiszorg vanZorgpartners vind je verdeeld over de start- en stempelposten. Zij sparen bijvoorbeeld voor een Raizer hefstoel. Dit is een mobiele hefstoel waarmee een gevallen zorgvrager, die niet zonder hulp kan opstaan, binnen een paar minuten overeind geholpen kan worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN