23 september 2022

Benefiet(s)evenement voor dementerenden

Zorgpartners Midden-Holland organiseert 24 september een fietsevenement  De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Aanmelden kan via www.webike4alzheimer.nl 

Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. Ieder centrum en onderdeel spaart voor een doel ter bevordering van de leefomgeving of het welzijn van de cliënten.

Slothoven spaart bijvoorbeeld voor beleef-/sfeerwand voor de gang van afdeling kasteelslot en De Breeje Hendrick spaart voor een beddouche. Dit is een prachtig alternatief voor bewoners die veel pijn hebben, bang zijn voor de douche of bedlegerig zijn. De Thuiszorg vanZorgpartners vind je verdeeld over de start- en stempelposten. Zij sparen bijvoorbeeld voor een Raizer hefstoel. Dit is een mobiele hefstoel waarmee een gevallen zorgvrager, die niet zonder hulp kan opstaan, binnen een paar minuten overeind geholpen kan worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu