Gepubliceerd 23 september 2022

Benefiet(s)evenement voor dementerenden

Zorgpartners Midden-Holland organiseert 24 september een fietsevenement  De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Aanmelden kan via www.webike4alzheimer.nl 

Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. Ieder centrum en onderdeel spaart voor een doel ter bevordering van de leefomgeving of het welzijn van de cliënten.

Slothoven spaart bijvoorbeeld voor beleef-/sfeerwand voor de gang van afdeling kasteelslot en De Breeje Hendrick spaart voor een beddouche. Dit is een prachtig alternatief voor bewoners die veel pijn hebben, bang zijn voor de douche of bedlegerig zijn. De Thuiszorg vanZorgpartners vind je verdeeld over de start- en stempelposten. Zij sparen bijvoorbeeld voor een Raizer hefstoel. Dit is een mobiele hefstoel waarmee een gevallen zorgvrager, die niet zonder hulp kan opstaan, binnen een paar minuten overeind geholpen kan worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN