Gepubliceerd 29 oktober 2023

Belangrijke 1-0 zege voor RVC’33

Op eigen veld boekte RVC’33 een gelukkige maar ook belangrijke 1-0 zege op Altior. Terwijl Altior een aantal mogelijkheden onbenut liet om de wedstrijd naar zich toe te trekken, sloeg RVC’33 in de 75e minuut toe: 1-0.

● Rens Mathot (liggend) heeft de 1-0 gescoord voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Mazzel

RVC’33 had mazzel toen Altior uit een hoekschop met een ingeschoten bal gescoord leek te hebben en de scheidsrechter de treffer niet toekende. Daarna had Mathijs de Hoog pech toen hij op de paal schoot. Ook Frank Stolwijk wist uit een goed opgezette aanval het doel niet te vinden.

● Mathijs de Hoog gaat er met de bal vandoor. Hij had pech met een schot op de paal. (Foto: Letty Blanken)

Sterker

Na rust kwam Altior sterker voor de dag. Toch creëerde RVC’33 ook kansen. In de 55e min. was de mee opgekomen Zanzibar dicht bij een goal, maar de goalie uit Langeraar verwerkte de bal knap tot hoekschop. Ook in de 60e min. was er een grote kans voor RVC toen Mark Sluijs Frank Stolwijk een goede mogelijkheid schiep. Opnieuw had Stolwijk het vizier niet scherp genoeg.

Enige treffer

In de 75e min. viel de enige treffer van de wedstrijd. Het was Rens Mathot die voor RVC’33 de 1-0 op het scorebord bracht. Altior deed er nog van alles aan om nog langszij te komen. Zo ranselde RVC-goalie Stefan van der Meer nog een bal uit de bovenhoek. RVC’33 hield evenwel stand voor de 2e driepunter van het seizoen.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN