Gepubliceerd 19 juni 2023

Bekeuringen uitgedeeld op Reeuwijkse Plassen

Dit weekend heeft de politie ’s nachts verschillende bekeuringen moeten uitschrijven aan mensen die illegaal op de Reeuwijkse Plassen aan het varen en vissen waren. De politie kwam hen op het spoor door meldingen die werden gedaan van geluidsoverlast.

Meerdere schippers voeren zonder licht op het water. Ook waren er mensen op boten aan het vissen met peur. Zowel vissen zonder vergunning, als varen zonder verlichting en na zonsondergang is op de Reeuwijkse Plassen niet toegestaan.

Voor deze overtredingen heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt. Ook was er een zeilboot van de zeeverkenners losgeraakt. De politie heeft de boot teruggelegd op de ligplaats.

Bron Goudse Post
Redacteur Vala van den Boomen

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN