Gepubliceerd 15 december 2023

Begroting en Tarieven Waterschapsbelasting 2024 Vastgesteld

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) heeft op 15 november 2023 de begroting en belastingtarieven voor 2024 vastgesteld. Ondanks stijgende uitdagingen in waterbeheer en klimaatverandering, beperkt HDSR de stijging van de waterschapslasten door het gebruik van eigen reserves.

In 2024 stijgen de waterschapslasten gemiddeld met circa 7,5% voor huishoudens. Voorbeeldtarieven en verdere details zijn beschikbaar op www.hdsr.nl. Belastingaanslagen worden vanaf februari 2024 verzonden door BghU, de Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht. Voor vragen, zie www.bghu.nl.

Tekst: Ryan Koster
Bron: https://www.independer.nl/zorgverzekering/info/eigen-risico/onderzoek-2023

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN