Gepubliceerd 7 april 2024

Beeldend kunstenaar Suzan Schuttelaar in Gast uit de Streek

Beeldend kunstenaar Suzan Schuttelaar uit Gouda is bekend geworden door haar indringende portretten, o.a. in het tv-programma “Sterren op het doek”. Maandag 8 april om 20.00 uur interviewt Anja Bogaard haar voor het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Suzan wilde al van jongs af aan kunstenaar worden. Ze heeft eerst het grafisch lyceum afgerond maar kwam pas tot bloei op de hoge school voor de kunsten in Den Haag. Ze schildert het liefst portretten van vrouwen en kan daar goed van leven. Artificiële intelligence (ai) gebruikt ze als hulpmiddel om op nieuwe ideeën te komen. Ze geeft ook les in het formuleren van opdrachten voor ai.

Het interview wordt op de radio op dinsdag 9 april om 22.00 uur en zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN