15 januari 2023

Beëdiging Michiel Grauss tot burgemeester live bij BR6

De beëdiging van de heer Michiel Grauss tot burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt maandagavond 16 januari vanaf 19.00 uur live uitgezonden door BR6. De uitzending is te volgen via de tv, radio en de internetstream.

Henri Stolwijk interviewt burgemeester Michiel Grauss


De heer Grauss zal rond 19.00 uur aankomen bij het gemeentehuis waar hem een hartelijke ontvangst wacht. Vanaf 19.30 uur begint het officiële gedeelte tijdens een speciale raadsvergadering. Nadat hij ten overstaan van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, de eed heeft afgelegd volgen er nog diverse toespraken. Klik hier voor de agenda.


Na afloop van de vergadering wordt het interview met Michiel Grauss uitgezonden dat vorige week is opgenomen.

Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op de website van BR6 bij radio en tv.

Of kijk live mee via onze stream https://br6.nl/live-televisie/

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu