Gepubliceerd 20 november 2022

BBS start badmintonclinics

Badmintonvereniging BBS startte afgelopen vrijdagmiddag in de Sporthoeve een serie badmintonclinics. In aanwezigheid met wethouder Dirk-Jan Knol die ook nog even een racket ter hand nam, kreeg het project (Sport try-out jeugd) in samenspraak met SenW het officiële startsein.

• Wethouder Dirk-Jan Knol (2e van links) nam ook nog in een dubbelspel het racket ter hand voor een sportieve uitdaging.

Clinics op 10 bassisscholen

Op 10 basisscholen en 41 klassen wordt het project de komende weken door Ed Fredriksz voor BBS uitgezet. Dit allemaal om de basisschooljeugd enthousiast te maken voor badminton. BBS bereikt daarmee zo’n  1000 kinderen. Daar blijft het overigens niet bij want ook op vrijdagmiddag kan de jeugd in de Sporthoeve de trainingen ook volgen. Deze trainingen worden geleid door Sandra Bosman.

De trainingen op vrijdag (8 voor €10,00) zijn gepland voor alle vrijdagmiddagen in november en december van 16.00 tot 17.30 uur.

Info: www.bbsbodegraven.nl

• De deelnemers van de eerste vrije training op vrijdagmiddag in de Sporthoeve.

Klik met vereniging

Hoewel BBS ook hoopt dat door de clinics het aantal jeugdleden zal groeien, is het natuurlijk ook belangrijk dat de jeugd veel spelvreugde beleeft aan badminton en een klik met de badmintonvereniging wordt gerealiseerd.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN