20 november 2022

BBS start badmintonclinics

Badmintonvereniging BBS startte afgelopen vrijdagmiddag in de Sporthoeve een serie badmintonclinics. In aanwezigheid met wethouder Dirk-Jan Knol die ook nog even een racket ter hand nam, kreeg het project (Sport try-out jeugd) in samenspraak met SenW het officiële startsein.

• Wethouder Dirk-Jan Knol (2e van links) nam ook nog in een dubbelspel het racket ter hand voor een sportieve uitdaging.

Clinics op 10 bassisscholen

Op 10 basisscholen en 41 klassen wordt het project de komende weken door Ed Fredriksz voor BBS uitgezet. Dit allemaal om de basisschooljeugd enthousiast te maken voor badminton. BBS bereikt daarmee zo’n  1000 kinderen. Daar blijft het overigens niet bij want ook op vrijdagmiddag kan de jeugd in de Sporthoeve de trainingen ook volgen. Deze trainingen worden geleid door Sandra Bosman.

De trainingen op vrijdag (8 voor €10,00) zijn gepland voor alle vrijdagmiddagen in november en december van 16.00 tot 17.30 uur.

Info: www.bbsbodegraven.nl

• De deelnemers van de eerste vrije training op vrijdagmiddag in de Sporthoeve.

Klik met vereniging

Hoewel BBS ook hoopt dat door de clinics het aantal jeugdleden zal groeien, is het natuurlijk ook belangrijk dat de jeugd veel spelvreugde beleeft aan badminton en een klik met de badmintonvereniging wordt gerealiseerd.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu