15 januari 2023

BBB maakt lijsttrekkers waterschappen bekend

Boer Burger Beweging (BBB) presenteerde afgelopen zaterdag de 21 lijsttrekkers voor de Waterschappen. Voor Rijnland is het Henk Hazenoot en voor de De Stichtse Rijnlanden Gijs Stigter. De waterschapsverkiezingen zijn gelijk met de Statenverkiezingen op 16 maar 2023.

Oude Rijn

Nadat in juni 2022 het BBB Bestuur besloot om mee te doen aan de verkiezingen van de Waterschappen, is er veel water door de Nederlandse rivieren en beken gegaan. Onder leiding van een kernteam zijn talloze gesprekken gevoerd met kandidaten. Er zijn teams opgebouwd en verkiezingsprogramma’s opgesteld.

Caroline van der Plas: “Fantastisch dat er zoveel mensen in zo’n korte termijn de schouders er onder hebben gezet. Als er ergens gezond verstand moet regeren is het in de waterschappen. Water, onze eerste levensbehoefte, samen met voedsel en zuurstof. Water mag nooit geregeerd worden door emoties!”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu