Gepubliceerd 10 april 2024

Bart Lageweg nieuwe voorzitter Rohda’76

In de achterliggende maanden moest Rohda’76 het stellen zonder voorzitter. Aan dat tijdperk komt nu een einde. Bart Lageweg heeft laten weten de voorzittershamer graag ter hand te willen nemen.

Uiteraard moet de algemene ledenvergadering van november aanstaande zijn voordracht nog goedkeuren, maar doorgaans geldt dat als een formaliteit. Vooral het familiaire karakter van Rohda’76 spreekt bij Lageweg tot de verbeelding. ,,Dat maakt de vereniging – die ikzelf vanuit mijn jeugd niet heb gekend – als een bijzonder en waardevol sociaal element in de maatschappij. Daar wil ik me graag voor inzetten.”

‘Voetbalvader’ en ondernemer

Overigens is Lageweg bepaald geen onbekende op sportcomplex De Broekvelden. Hij vervult al acht jaar de rol van ‘voetbalvader’ en is als sponsor verbonden aan de club. Want velen zullen hem ook kennen als eigenaar van Bizway, gevestigd aan de Klipperaak op bedrijventerrein Rijnhoek. Bizway verzorgt voor haar cliënten hosting van websites, werkplekbeheer, security en cyberherstel van IT-infrastructuur. Ook de hosting van de Rohda’76-website neemt Bizway voor haar rekening.

Succes

Lageweg gaat zich de komende tijd oriënteren op zijn nieuwe functie en het reilen en zeilen binnen de club. ,,Van de ukkies tot en met de senioren en alles wat daarbij hoort. We hebben een bijzonder mooie club en ik kijk er naar uit om er de komende jaren samen met de spelers, vrijwilligers, overige bestuursleden en sponsoren een succes van te maken.”

Bericht: André van Egdom | Ad v.d. Herik (Rohda’76 | Beeld: Danny de Vries

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN