21 juni 2022

Bakkie doen met vluchtelingen op Raadhuisplein

De vrijwilligers van vluchtelingenwerk en enkele vluchtelingen staan a.s. vrijdag 25 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur met een kraam op het Raadhuisplein in Bodegraven. Ze willen graag met voorbijgangers een bakkie doen.

Integratie begint vaak met iets ‘simpels’ als samen een kopje koffie drinken. Bakkie Doen 2022 kan veel bijzondere, openhartige en inspirerende ontmoetingen opleveren.

Met deze activiteit is er in Bodegraven-Reeuwijk aandacht voor Wereldvluchtelingendag (20 juni). Deze dag is door de Verenigde Naties aangewezen om vluchtelingen over de hele wereld te eren. Een dag waarop er aandacht is voor de kracht en moed van mensen die gedwongen zijn hun thuisland te ontvluchten om te ontsnappen aan conflicten of vervolging.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu