Gepubliceerd 5 juli 2023

Badminton kampioenen bij BBS

Voor de Bodegraafse badmintonvereniging BBS is de voorjaarscompetitie 2023 uitstekend verlopen: zowel het mix-team als het mannenteam eindigde bovenaan in hun poule. Het mannenteam versloeg in zijn laatste wedstrijd USSR uit Delft met een klinkende 8-0. Het mix-team veroverde afgelopen vrijdag de bovenste plaats, dankzij een 4-2 overwinning op Orbiton (Leidschendam). Na afloop werden de kampioenen door het BBS-bestuur in het zonnetje gezet.

● Mix- en mannenteam van BBS kampioen.

Het seizoen 2022-2023 komt hiermee ten einde, maar BBS blijft ook in de zomermaanden (voor de thuisblijvers) eenmaal per week speelgelegenheid bieden op vrijdagavond (20:00-22:00 in de Sporthoeve). Na de zomervakantie zullen alle groepen (waaronder jeugd, senioren, en 50+) weer beginnen en zal ook de jaarlijkse ledenwerfactie weer opstarten. Onder de titel ProbeerBadminton.Nu (PBN) kan jong en oud dan kennismaken met de badmintonsport, via 10 lessen voor slechts 25 euro. Voor meer informatie, zie www.bbsbodegraven.nl of mail naar info@bbsbodegraven.nl.

Bericht: André van Egdom / BBS

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN