Gepubliceerd 5 juli 2023

Badminton kampioenen bij BBS

Voor de Bodegraafse badmintonvereniging BBS is de voorjaarscompetitie 2023 uitstekend verlopen: zowel het mix-team als het mannenteam eindigde bovenaan in hun poule. Het mannenteam versloeg in zijn laatste wedstrijd USSR uit Delft met een klinkende 8-0. Het mix-team veroverde afgelopen vrijdag de bovenste plaats, dankzij een 4-2 overwinning op Orbiton (Leidschendam). Na afloop werden de kampioenen door het BBS-bestuur in het zonnetje gezet.

● Mix- en mannenteam van BBS kampioen.

Het seizoen 2022-2023 komt hiermee ten einde, maar BBS blijft ook in de zomermaanden (voor de thuisblijvers) eenmaal per week speelgelegenheid bieden op vrijdagavond (20:00-22:00 in de Sporthoeve). Na de zomervakantie zullen alle groepen (waaronder jeugd, senioren, en 50+) weer beginnen en zal ook de jaarlijkse ledenwerfactie weer opstarten. Onder de titel ProbeerBadminton.Nu (PBN) kan jong en oud dan kennismaken met de badmintonsport, via 10 lessen voor slechts 25 euro. Voor meer informatie, zie www.bbsbodegraven.nl of mail naar info@bbsbodegraven.nl.

Bericht: André van Egdom / BBS

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN