15 mei 2023

Autopuzzeltocht Hemelvaartsdag 2023

Donderdag 18 Mei, Hemelvaartsdag, organiseert de Oranjevereniging “Prinses Juliana” uit Nieuwerbrug weer een autopuzzeltocht. Er word weer een route langs verschillende bekende en onbekende plekjes uitgezet. Voor iedereen geschikt, jong en oud, het enigste vereiste is een bestuurder met goede rijvaardigheid en passagiers met o.a. kennis van het koningshuis.

Het is de bedoeling dat u door middel van aanwijzingen een geheim woord of getal weet te raden. Onderweg zijn er ook enkele spelletjes, waar uw kennis van het koningshuis word getest, en waarversnaperingen worden uitgedeeld.

U kunt inschrijven en starten tussen 12:00 en 13.30 uur vanaf de parkeerplaats naast het

Wierickehuis in Nieuwerbrug. Kosten € 2,50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar gratis.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu