17 mei 2023

Atelier-Kunstroute op 20 en 21 mei

Leuk kunstdagje uit?

Doe dan zaterdag 20 mei en/of zondag 21 mei de Kunstroute in en om Bodegraven. Onderweg zal je op 35 locaties meer dan 60 plaatselijke kunstenaars tegenkomen, veelal in hun eigen atelier. De kunstenaars komen uit Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk. Ze tonen je graag hun passie en vertellen wat hun drijfveer is. Ook zult je op diverse locaties muzikanten tegen komen om het dagje nog gezelliger te maken.

Kunstroute

Routegids

In de routegids (Atelier Kunstroute) kunt je zien waar je van harte welkom bent. Tevens zijn in dit boekje alle kunstenaars vermeld met één van hun werken. Zo kan je eventueel van te voren zien waar je beslist heen wilt. Het boekje is onder meer gratis verkrijgbaar bij het Evertshuis, VVV/Kaasmuseum, het Groene HartHuys.

Ook kunt u het boekje downloaden op de website: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu