Gepubliceerd 15 maart 2024

Asfalt botrotonde wordt in april vervangen

Het asfalt op de botrotonde in Bodegraven is toe aan vervanging. Het verwjderen van dhet oude asfalt en aanbrengen van een nieuwe laag staat gepland van vrijdag 19 april 20.00 uur tot maandag 22 april 05.00 uur. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan de botrotonde wordt afrit Bodegraven (11) op de N11 gesloten.

Verkeer vanuit Utrecht wordt omgeleid via de volgende afrit van de N11 bij de Crolesbrug, de Burgemeester Kremerweg en de Broekveldselaan. Dat betekent een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Van de A12 vanuit Den Haag en Reeuwijk wordt het verkeer omgeleid via afrit Nieuwerbrug (13). Daar keert het verkeer op de A12 en komt dan ook vanaf de andere kant weer richting Bodegraven. Vanaf daar geldt dezelfde omleiding als voor het verkeer vanuit Utrecht. Dit zorgt voor een extra reistijd van ongeveer 15 minuten.


Het fietspad onder de N11 blijft open. Fietsers en voetgangers kunnen dus gewoon passeren. Alleen de fietsers die de Goudseweg zelf willen oversteken, moeten dit doen bij de Broekveldselaan in plaats van bij de rotonde. De bussen rijden tijdelijk een andere route. Kijk voor actuele reisinformatie op 9292ov.nl.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN