Gepubliceerd 17 november 2023

Arjen Linstra vertrekt bij Rohda’76

Bij Rohda’76 is Arjen Linstra bezig aan z’n laatste seizoen. De Koudekerker vertrekt aan het einde van het seizoen bij de Bodegraafse 4e klasser.

● Arjen Linstra vertrekt einde van het seizoen bij Rohda’76.

Linstra startte de training en coaching bij Rohda’76 in het seizoen 2020-2021. Vanaf die tijd kreeg hij ook te maken met de coronamaatregelen waaronder de voetbalcompetities te lijden hadden. Het afgelopen seizoen wist Linstra met Rohda’76 nog de nacompetitie te bereiken. Dat leverde geen promotie naar de 3e klas op. Linstra zal zeker proberen om dit lopende seizoen met Rohda’76 nog in de prijzen te vallen.

Ook 2e elftaltrainer Andries Ranck vertrekt aan het einde van het seizoen bij Rohda’76.

Bericht: André van Egdom / website Rohda’76

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN