Gepubliceerd 3 januari 2024

Arjan Griffioen nieuwe voorzitter van het OPBR

Jan Oostveen neemt na ruim vijf jaar afscheid als voorzitter van het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR). Huidig bestuurslid Arjan Griffioen volgt hem op. Het OPBR is blij dat zij een jonge voorzitter met veel bestuurlijke ervaring heeft gevonden.

Het bestuur van het OPBR is blij dat er een jonge, maar ervaren opvolger is gevonden: “Verjonging is buitengewoon lastig voor verenigingen; we zijn daarom trots dat het ons gelukt is een waardige opvolger te vinden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Arjan ruime ervaring als voormalig voorzitter van voetbalvereniging Rohda’76 en huidig voorzitter van de Raad voor Handel, Industrie en Dienstverlening (RvHID). Daarnaast is hij eigenaar van het succesvolle bouwbedrijf Goudriaan Jongerius uit Waarder.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 8 januari in het Evertshuis in Bodegraven zal Jan Oostveen officieel het voorzitterschap overdragen. Hoewel hij dan voorzitter af is, blijft hij maatschappelijk betrokken. Ook ondersteunt hij de komende periode het bestuur voor een soepele overdracht.

Tekst aangeleverd door het OPBR

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN