Gepubliceerd 3 januari 2024

Arjan Griffioen nieuwe voorzitter van het OPBR

Jan Oostveen neemt na ruim vijf jaar afscheid als voorzitter van het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR). Huidig bestuurslid Arjan Griffioen volgt hem op. Het OPBR is blij dat zij een jonge voorzitter met veel bestuurlijke ervaring heeft gevonden.

Het bestuur van het OPBR is blij dat er een jonge, maar ervaren opvolger is gevonden: “Verjonging is buitengewoon lastig voor verenigingen; we zijn daarom trots dat het ons gelukt is een waardige opvolger te vinden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Arjan ruime ervaring als voormalig voorzitter van voetbalvereniging Rohda’76 en huidig voorzitter van de Raad voor Handel, Industrie en Dienstverlening (RvHID). Daarnaast is hij eigenaar van het succesvolle bouwbedrijf Goudriaan Jongerius uit Waarder.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 8 januari in het Evertshuis in Bodegraven zal Jan Oostveen officieel het voorzitterschap overdragen. Hoewel hij dan voorzitter af is, blijft hij maatschappelijk betrokken. Ook ondersteunt hij de komende periode het bestuur voor een soepele overdracht.

Tekst aangeleverd door het OPBR

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN