Gepubliceerd 25 februari 2024

Arjan Doelman in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek van maandag 26 februari is om 20.00 uur het interview te horen van Roelie Spijkerboer met Arjan Doelman. Arjan is technicus bij de lokale omroep van Gouda, Gouwestad FM. Hij is daar dagelijks te vinden in de studio.


Arjan komt uit het Westland en ging na het gymnasium naar de HTS. Hij werkte ongeveer 20 jaar lang dag en nacht voor Mokveld. Vanaf het moment dat hij steeds meer zelf moest gaan documenteren in de computer en dat ten koste ging van de tijd die hij met techniek bezig was, vond hij zijn werk niet meer leuk. Hij keek op zijn bankrekening en rekende uit dat hij kon stoppen met werken. Hij was toen 47 jaar oud, inmiddels is hij 66 jaar. In het interview verteld hij hoe hij zijn vrije tijd invulde met vrijwilligerswerk en wandelen.


Het interview wordt dinsdag 27 februari om 22.00 uur en zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald op de radio bij BR6.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN