Gepubliceerd 8 maart 2024

Appartementencomplex in centrum Bodegraven stap dichterbij

Wethouder Dirk-Jan Knol en de projectontwikkelaar van appartementencomplex Pastoriesteate hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van 35 appartementen in het centrum van Bodegraven. De initiatiefnemer van het plan is A. Burggraaff, die de eigenaar is van het huidige pand op de hoek van de Kerkstraat, tegenover de dorpskerk. Met het plan wil hij Iets moois en blijvends realiseren op de plek waar generaties lang door zijn familie werd gewoond en gewerkt.


Het appartementencomplex is bedoeld voor Bodegravers van middelbare en hogere leeftijd die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Parkeren voor bewoners en bezoekers gebeurt in de parkeergarage onder het gebouw. Met de realisatie van het appartementencomplex, hoopt de gemeente de doorstromingop de woningmarkt te bevorderen.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN