12 juli 2021

Ans Stolwijk neemt afscheid bij Heres

Ans Stolwijk stopt met lesgeven bij de gymnastiekvereniging Heres in Bodegraven. Toen Ans 4 jaar was werd zij lid van G.V. Esto in Bodegraven. Van zelf turnen werd ze daar een gym juf. Haar hobby werd haar werk.  

• Ans Stolwijk nam afscheid als trainster van G.V. Heres.

Vervolgens ging ze les geven bij G.V. Nivo in Nieuwerbrug. Ze kwam weer terug bij G.V. Esto. Tussendoor ging ze bij BATO in Woerden en bij G.V. Boskoop invallen bij zwangerschappen en of ziekte.

Fusie

Toen G.V. Hercules en G.V. Esto gingen fuseren tot G.V. Heres, werd ze daar trainster. Kleuters, jongens, meisjes, tieners, aspiranten, dames, selectie en 55+ gaf ze les. Daarnaast gaf ze ook van haar eigen uit ski-gymlessen. Dit deed ze van oktober t/m maart en 15 jaar lang.

Laatste jaren

De laatste jaren gaf ze nog 2 uur in de week alleen aan de 55+ groepen van G.V. Heres les. Ze heeft meer dan 50 jaar lessen verzorgd waar onder dus bij G.V. Heres wel 31 jaar! Heres vindt het jammer dat ze stopt. Ze raken een geweldige trainster kwijt maar zijn haar dankbaar voor haar vele jaren inzet. Nu kan ze genieten van de reizen en van de welverdiende rust. G.V. Heres heeft haar een speld van 60 jaar lidmaatschap KNGU overhandigd en heeft haar tevens benoemt tot erelid van de vereniging.

0 Shares
Sluit Menu