Gepubliceerd 3 februari 2024

Amnesty zoekt collectanten

Ook in Bodegraven-Reeuwijk collecteren we tijdens de jaarlijkse collecteweek van 10 tot en met 16 maart 2024. Amnesty-collectanten gaan met veel plezier langs de deuren, én met succes. Vorig jaar haalden zij  1.329.623 euro op. Amnesty zoekt in Bodegraven-Reeuwijk vrijwilligers die een paar uur willen collecteren. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als collectant? Neem dan voor  Bodegraven contact op met José Bouts:  jose.bouts@planet.nl of 06 23939827 en voor Reeuwijk:  amnestyreeuwijk@outlook.com.

Waarom collecteren?

Amnesty International komt op voor de slachtoffers van mensenrechtenschendingen, waar ook ter wereld. Amnesty wil altijd en overal kunnen zeggen wat ze vindt. Tegen welke autoriteit of machthebber dan ook. Daarom neemt de organisatie voor onderzoek en actie geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Met de opbrengst van de collecte kan Amnesty haar werk voortzetten. Daarmee ben jij als collectant van onschatbare waarde.

Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl.

Aangeleverd bericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN